Chris Brown kapitaliserer voldtægtskandale med nye varer

Sanger Chris Brown gør det meste af hans lovlige problemer i Paris, Frankrig ved at udrulle specielle varer, der smækker kvinden og beskylder ham for voldtægt.

Fine China-stjernen er under undersøgelse i Paris, efter at en algerisk kvinde, han mødte på en natklub, hævdede, at hun var seksuelt overfaldet af Brown og to medarbejdere, da hun blev inviteret tilbage til sin luksushotel suite i sidste uge (ends18Jan19).

Musikeren og to medlemmer af hans tilhørsforhold blev arresteret mandag den 21. januar 1919 og tilbragte natten bag stænger, før de blev frigivet uden beregning.

Politiets embedsmænd undersøger stadig sagen, men Brown har kraftigt nægtet beskyldningerne, og han udstedte en erklæring om Instagram efter at have genvundet sin frihed.

Han lagde en grafisk læsning, “This B ** ch Lyin”, og tilsyneladende tog fat på skandalen, og afviste kravet som “falsk”, da han insisterede på, at forbrydelsen går imod hans “karakter og moral”.

Nu Brown, der sagsøger sit påståede offer for ærekrænkelse, udnytter hændelsen ved at revampere en T-shirt fra sin sort pyramidebeklædningslinje til “The Paris Edition”.

Den $ 38 (£ 29) top, der kommer i sort eller hvid og bærer ordene “This b ** ch lyin” “i stor skrifttype på forsiden og et print af Mona Lisa på bagsiden er sat til lancering på 1 Februar (19).

Han afslørede tidligere T-shirtsne med samme slogan tilbage i 2016, efter at han blev anklaget for at angribe en anden kvinde, model Baylee Curran, der hævdede, at Brown havde truet hende med en pistol under en fest i hans Californiske hjem, rapporterer The Blast.

Han afviste også Currans version af begivenhederne på det tidspunkt, hvor hans advokat erklærede, at kravene var “ikke bare falske, men fremstillet”.