Kritikere shellshocked ved at forstyrre nye Michael Jackson dokumentar

En kontroversiel ny dokumentar om Michael Jacksons seksuelle overgreb påstande har bedøvet kritikere på 2019 Sundance Film Festival i Utah.

Forladt Neverland, der chonicles barnemord beskyldninger udlignet på den sene konge af pop og har interviews fra to af hans anklagere – James Safechuck og Wade Robson, premiere på det egyptiske teater i Park City fredag ​​formiddag (25Jan19) og efterlod kritikere mere end lidt shellshocked.

Under et intermission tog adskillige journalister til Twitter for at dele deres tanker og reaktioner med The Daily Beast’s Kevin Fallon, der hedder: “Indholdet af dette er mere foruroligende end man kunne forestille sig”, og Varietys Matt Donnelly tilføjer: “# Sundhed har givet sundhedspleje fagfolk i teatret for publikum, der er potentielt forstyrret af # LeavingNeverlands eksplicitte beskrivelser af seksuelt misbrug af underjordiske drenge. De er i vingene klar med råd. ”

Trods de intense reaktioner modtog Robson og Safechuck en stående ovation, da Dan Reeds film sluttede, og direktøren inviterede begge mænd til at slutte sig til ham på scenen.

Udenfor den egyptiske teater var to demonstranter, der var der for at proklamere Jacksons uskyld, kollideret med politimyndigheder.

Før filmens verdenspremiere fordømte Jackson’s estate administrators filmen og fortalte Entertainment Tonight: “Dette er endnu en lurid produktion i et uhyrligt og patetisk forsøg på at udnytte og indbetale på Michael Jackson. Wade Robson og James Safechuck har begge vidnet under ed at Michael aldrig gjorde noget upassende for dem. Safechuck og Robson … indgav søgsmål mod Michael’s Estate og bad om millioner af dollars. Begge sager blev afvist.

“Denne såkaldte” dokumentarfilm “er blot et andet rehash af daterede og diskrediterede påstande. Det er forbløffende, hvorfor enhver troværdig filmskabsmand ville involvere sig i dette projekt.”

Jackson blev anklaget og frikendt af voldgiftsafgifter i 2005.

Dokumentarfilmen debuterer på HBO og Channel 4 i marts (19).